Libertate în mișcare!

CONDITII DE GARANTIE SI RETUR

 Toate produsele comercializate de SC AGRAMIX LT SRL beneficiază de conditii de garanție conforme legislației în vigoare (legea 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Perioada de garantie este de 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice pe tot ce inseamna defecte de fabricatie. Consumabilele nu sunt acoperite de garantie.

  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG140/2021, O.U.G. 34/2014 (https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf) . Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

  Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Produsul se trimite obligatoriu nefolosit (produse cu motor termic alimentate cu combustibil) cu toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie, fara zgarieturi, deformari mecanice, vopsea sarita, fara nici o urma de deteriorare sau modificare a starii sale initiale. Daca produsul, accesoriile sau consumabilele cu care acesta a fost livrat prezinta zgarieturi, deformari mecanice, vopsea sarita sau deteriorari, urme de utilizare, atunci nu se accepta returul si produsul impreuna cu toate accesoriile si consumabilele va fi returnat la client pe cheltuiala acestuia. 

  Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

  In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

  Sunteţi răspunzător pentru orice valoare diminuată a bunurilor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării bunurilor, a uzurilor de functionare, modificari, lovituri, ciobiri, zgarieturi.

  SC AGRAMIX LT SRL va rambursa valoarea produselor returnate in maxim 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a utilizatorul final.

Formular retur

Call Now Button